picasion

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Απνοια With Yoga


Πού & πότε θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα σεμινάρια αναπνοών & χαλάρωσης Άπνοια With Yoga:

- Κρήτη, Χανιά: Κυριακή 8 Απριλίου
- Πάτρα: Κυριακή 22 Απριλίου
- Αθήνα: Κυριακή 6 Μαΐου
- Ρόδος: Κυριακή 20 Μαΐου
- Βόλος: Κυριακή 10 Ιουνίου
- Χίος: Κυριακή 17 Ιουνίου
- Θεσσαλονίκη: Κυριακή 24 Ιουνίου

ΑΘΗΝΑ: Σχολεία ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ FDI:

- Αθήνα 26, 27, 28 & 29 Απριλίου: Σχολείο Ελεύθερης Κατάδυσης 1ου Επιπέδου FDI
- Αθήνα 10, 11, 12 & 13 Μαΐου: Σχολείο Ελεύθερης Κατάδυσης 2ου Επιπέδου FDI
- Αθήνα 23, 24, 25, 26 & 27: Σχολείο Ελεύθερης Κατάδυσης 3ου Επιπέδου FDI

Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες για τη συμμετοχή σας, καθώς και το πώς θα μπορούσε να διοργανωθεί ένα σεμινάριο στην περιοχή σας, επικοινωνήστε μαζί μου στο 6948 204808

Δήλωση για τα σεμινάρια Αναπνοών & Χαλάρωσης

Γεράσιμος Δελλαπόρτας - Κεφαλονιά:

Πέρασαν περίπου δυο χρόνια από τότε που παρακολούθησα το σεμινάριο του κύριου Βλατάκη. Δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα γιατί τα περισσότερα έχουν ήδη ειπωθεί. Επειδή ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής για μένα στίβος ,taekwondo κλπ , δύσκολα εντυπωσιάζομαι από δηλώσεις επιδόσεων επειδή η επίτευξη υψηλών επιδόσεων απαιτούν μεγάλες θυσίες. Παρακολουθώντας το σεμινάριο του κύριου Βλατάκη, και αφιερώνοντας τον απαραίτητο χρόνο για το προπονητικό πρόγραμμα που μας έδωσε, ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ η στατική μου από 2'02 σήμερα έφτασε τα 5'17 και ανεβαίνει συνεχώς. Κύριε Μάνο σας ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου γιατί πέρα από τις επιδόσεις αυξήθηκε και η αυτοπεποίθηση μου.


Βαγγέλης Τερζής - Ρέθυμνο:

Ταξίδεψα από την Κρήτη για να έρθω στην Αθήνα να παρακολουθήσω το σεμινάριο πλήρεις αναπνοές και χαλάρωση. Πολλά θα μπορούσα να γράψω για το συγκεκριμένο σεμινάριο και τη χρησιμότητα του περιεχομένου του, αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Το συγκεκριμένο σεμινάριο αξίζει τον κόπο να το παρακολουθήσει ο οποιοσδήποτε ψαροκυνηγός. Και αυτό γιατί όλοι νομίζουμε ότι ξέρουμε να χαλαρώνουμε, νομίζουμε ότι ξέρουμε να αναπνέουμε και γενικά πολλά νομίζουμε...

Το παρακολούθησα και εκτός του ότι πλέον πραγματικά χαλαρώνω, είχα ταυτόχρονα άμεση βελτίωση και στις επιδόσεις μου. Αυτό τα λέει όλα. Η φωτογραφία αφιερωμένη σ’ εσένα. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο έργο σου.



Η άπνοια with yoga ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2006. Ωστόσο προηγήθηκαν 20 χρόνια έρευνας
και εφαρμογής των τεχνικών που χρησιμοποιεί σήμερα πάνω σε αθλητές, ψαροκυνηγούς και ελεύθερους
δύτες, ώστε να τελειοποιηθεί η ύλη των σεμιναρίων της.
Απώτερος σκοπός η θεαματική βελτίωση των επιδόσεων ενός ελεύθερου δύτη - ψαροκυνηγού με κυρίαρχο
χαρακτηριστικό την απόλυτη ασφάλεια μέσω της σωστής αναπνοής - χαλάρωσης και προετοιμασίας, τόσο πριν την βουτιά όσο και μετά στα πρώτα λεπτά που ακολουθούν την ανάδυση.
Η επιτυχία της 'Απνοια with yoga ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού ο αριθμός των δυτών που έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο ανέρχεται σε δεκάδες - εκατοντάδες δύτες από Ελλάδα, Κύπρο και το εξωτερικό. Άλλωστε το επαληθεύουν με δηλώσεις επώνυμα, πάρα πολλοί που το παρακολούθησαν, στις οποίες και περιγράφουν που, πως και πόσο βοηθήθηκαν!

Για να διαβάσετε δηλώσεις και να ενημερωθείτε για το που θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα σεμινάρια
μπείτε στη σελίδα (στο facebook) Άπνοια with yoga.
Διοργανωτής & εκπαιδευτής σεμιναρίων Βλατάκης Μάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου