Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011
ΜΠΕΣΚΑΝΤΡΙΤΣΑ
ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα)
1ΚΙΛΟ ΜΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ,6ΜΕΣΑΙΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ,1ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ,1/2ΛΕΜΟΝΙ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ ΜΟΥΣΤΡΑΡΔΑΣ
300ΓΡ.ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ,2 ΚΟΥΤ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ,1ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ WHISKY,1/2ΚΟΥΤ. ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΠΙΠΕΡΙ.
ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ,ΞΥΔΙ,ΑΛΑΤΙ.ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΥΡΕΞ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΓΙΑ 3-4 ΛΕΠΤΑ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΣ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ.ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ.
ΠΗΓΗ http://burnfishing.gr/syntages/displayimage.php?album=4&pos=15
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου